Professionell arborist på Värmdö och i Stockholm

Som certifierad arborist hjälper Grenkultur dig med alltifrån trädfällning och sektionsfällning till trädskärning och stubbfräsning. Vi hjälper även till med att plantera nya träd om behovet finns. På denna sida är du välkommen att läsa mer om arbetet som arborist och våra tjänster. Hur kan vi hjälpa just dig?

Våra tjänster

professionell arborist på Värmdö och i Stockholm

TRÄDFÄLLNING

Läs mer om hur vi arbetar när vi fäller dina träd, om säkerhet och försäkring, avancerad trädfällning, bortforsling och riskträd som kanske står för nära elledningar m.m.

SEKTIONSFÄLLNING

Vill du veta mer om avancerad trädfällning och hur vi arbetar i sektioner? Läs mer om hur vi arbetar med sektionsfällning utifrån dina träds förutsättningar.

professionell arborist på Värmdö och i Stockholm

TRÄDBESKÄRNING

Ibland behöver träd beskäras av olika anledningar. Läs mer om när trädbeskärning behövs och hur vi går till väga för trädets bästa.

 

professionearborist på Värmdö och i stockholm

STUBBFRÄSNING

Vill ni bli av med era stubbar efter en trädfällning? Läs om hur vi tar hand om det och saker som kan vara bra att tänka på i anslutning till en stubbfräsning.

professionell trädplantering på Värmdö och i Stockholm

TRÄDPLANTERING

Välj dina träd med omsorg. Det finns mycket att tänka på när det är dags att plantera ett träd. Här kan du läsa mer om hur vi går till väga och saker som kan vara bra att ha med sig i planeringsarbetet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Ladda upp 1 - 5 bilder med max filstorlek om 50 mb i filformaten JPG, JPEG, PNG, PDF, HEIF, HEIC