Hållbarhet är träd och människa i harmoni

Hållbarhet är något vi vill skapa genom att möjliggöra en samvaro mellan träd och människor. Service och kvalitet gentemot er som kund är lika viktigt för oss som att träden vi får förtroendet att hantera förvaltas på ett lämpligt och respektfullt sätt. 

Vi är ett lokalt trädvårdsföretag baserat på Värmdö i hjärtat av Stockholms skärgård. Vi utför trädvård, trädfällning, sektionsfällning och trädbeskärning av stora och små träd i Värmdö, Nacka och Stockholms övriga närområden med stort fokus på just hållbarhet samt er och vår säkerhet.

Hållbarhet är träd och människor i harmoni, det är vår strävan!

Vi har ett brett och nära samarbete med flera aktörer inom transport och bortforsling och sätter stort fokus på gröna lösningar för ett långsiktigt och hållbart ansvarstagande. 

Inom ramen för vår verksamhet kan vi även hjälpa er med stubbfräsning, trädplantering, djurräddning, anläggning, trädgårdsplanering eller andra trädrelaterade jobb. Givetvis är vi certifierade och fullt försäkrade för er och vår trygghet.

 

Professionellt och personligt

Grenkultur startades för ett antal år sedan av oss, Tomas Strömberg och Anders Lindahl. Vi är barndomsvänner från Örebro och är bägge bosatta med våra familjer i Värmdö kommun. Trä, träd och klättring har länge varit en gemensam passion, men yrkesmässigt har vi båda ägnat oss till stor del åt musik, film och scenkonst innan arboristyrket slukade oss med hull och hår.

Vårt team består förutom oss själva av ett nätverk med specialister inom olika trädrelaterade yrkesområden för att vi ska kunna bibehålla ett stabilt, långsiktigt och brett utbud av service och tjänster till ett skäligt pris utan att behöva tumma på kvalitet eller säkerhet.

trädskärning

FÖRETAGSINFORMATION

GRENKULTUR AB
ORG.NR 559242-8790

FRUVIKS GÅRDS VÄG 5, 139 34 VÄRMDÖ

mail@grenkultur.se

ANDERS +46 73 366 57 71

TOMAS +46 73 687 02 65

Har du frågor om oss? Hör av dig så berättar vi mer!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Ladda upp 1 - 5 bilder med max filstorlek om 50 mb i filformaten JPG, JPEG, PNG, PDF, HEIF, HEIC