Sektionsfällning på Värmdö och i Stockholm

Vi utför professionell sektionsfällning av dina träd på Värmdö och i hela Stockholm. Här läser du om när vi anser att just sektionsfällning är den bästa metoden för att att fälla dina träd, säkerheten kring arbetet och andra höghöjdsarbeten.

Om sektionsfällning

professionell sektionsfällning på Värmdö och i Stockholm

TRYGGT, SÄKERT, SNABBT OCH SMIDIGT MED SEKTIONSFÄLLNING

Sektionsfällning används oftast i trånga utrymmen, ömtålig terräng  eller i anslutning till byggnader. Det innebär att en av våra erfarna och certifierade klättrare tar sig upp i trädet med en motorsåg helt enkelt. Bitarna släpps eller om det behövs hissas ner i samarbete med markpersonal. Sektionsfällning är tryggt, säkert och effektivt. Bra att känna till är att vi är  försäkrade genom Länsförsäkringars kombinerade företagsförsäkring och Euro Accidents personförsäkring för att ni som kund och vi som utförare ska känna oss trygga under hela arbetet. 

HÖGSTUBBAR OCH VETRANSERING

Ett träds livscykel slutar inte när det dör. Döda träd är en oerhört viktig del av ekosystemet och att lämna en högstubbe eller en faundadepå i trädgården efter en sektionsfällning är ett utmärkt sätt att se till att bibehålla och ibland öka vitaliteten på övrig växtlighet, i synnerhet i Stockholm, Nacka, Värmdö eller någon annan tätbefolkad del av landet där döda träd ofta tas bort av säkerhetsskäl eller okunskap. 

En död trädstam kan innehålla ett helt ekosystem av djur, svampar och insekter som tillsammans har stora positiva effekter på hela mikroklimatet. Polinerande insekter, fåglar och mycel är några av alla de livsnödvändiga pusselbitar som behövs för att träd och växter ska trivas. I samråd med våra kunniga medarbetare kan vi se till att ni hittar en bra och estetiskt tilltalande lösning för vad vi lämnar efter oss när er sektionsfällning är utförd.

Sektionsfällning
professionell trädfällning på Värmdö och i Stockholm

DJUR, LJUSSLINGOR, DRÖNARE OCH HÖGHÖJDSARBETEN

Katter är duktiga på att klättra, det är vi också, i båda riktningarna dessutom. Oavsett om det gäller sektionsfällning eller något annat höghöjdsarbete så ser vi till att lösa problemen åt er.

Behöver du en offert på sektionsfällning?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Ladda upp 1 - 5 bilder med max filstorlek om 50 mb i filformaten JPG, JPEG, PNG, PDF, HEIF, HEIC